Videó: Nagy koripálya teszt 4.rész - Ilyen volt a Csepeli Jégpark

Új, hetente megjelenő cikksorozatunk végéhez értünk, ahol teszteltük és összehasonlítottuk a budapesti jégpályákat, ezúttal a csepeli jégparkot próbáltuk ki.

Múlt heti beszámolónkban a Bálna Budapest jégpályát teszteltük, ezen a héten a Csepeli Jégparkot vettük célba. 

Az alábbi tíz, azonos és objektíven mérhető szempont alapján hasonlítjuk össze a koripályákat: nyitvatartási idő, jegyár, bejutási idő (sorban állás), követelmény-e a védettségi igazolvány és a maszkviselés, van-e melegedő, korcsolyakölcsönzés és korcsolyaélezés, oktatás, a büfé árai, tisztaság és a mosdók állapota.

A Csepel Jégpark esti fényekben a legszebbForrás: Facebook/ Csepel Jégpark

Még február végéig (utána pedig időjárástól függ) van lehetőséged korizni Budapest egyetlen körfolyosós jégpályáján Csepelen. A több mint 2000 m²-es fantasztikus panorámájú pálya egy 800 m²-es, egy kisebb 300 m²-es és egy 200 m²-es tanuló pályából áll, amiket 250 méternyi jégfolyosó köt össze. A pálya hétköznap 14:00 és 21:00 között, hétvégén 08:00-21:00 között tart nyitva. 

A belépőjegy ára 1200 Ft, csepeli lakosoknak, lakcímkártya felmutatásával 700 Ft. A pályát csak védettségi igazolvánnyal vehetjük igénybe, de a maszk használata nem kötelező. Korcsolyát 700 Ft-ért lehet bérelni, a ruhatár és értékmegőző díja pedig 300 Ft. A koripályát hétköznap délután próbáltuk ki, nem volt nagy tömeg és nem kellett sorban állni sem. 

A pálya nagyon hangulatos, tetszett, hogy sötétedés után díszkivilágításban korizhatunk. A kezdők és a gyerekek egy elkülönített tanulópályán gyakorolhatnak, de magán- és kiscsoportos oktatásra is van lehetőség. Korizás közben a mai modern diszkóslágerek szóltak, jó volt látni, hogy a fiatalok dinamikusan és önfeledten mozogtak a jégen. A körfolyosókban olyan éles kanyarok váltották egymást, hogy jócskán megemelkedett az adrenalinszintünk.

Annak ellenére, hogy a pálya mellett csak mobilmosdók voltak felállítva, rendkívüli tisztaság uralkodott, ahogy a melegedő öltözőben is. Plusz pont, hogy korizás után a pálya melletti faházakban székely kürtöskalácsot is fogyaszthatunk. 

A Travelo összpontszáma a Csepel Jégparkra: 10/10

Tekintsd meg a Csepel Jégparkban készült összefoglaló videónkat, és látogass el még február 28-ig a pályára.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek