Hamarosan nyit a Városligeti Műjégpálya, de közel duplájára emelkedett jegyárakkal

A tervek szerint november 17-én nyit Budapest kedvenc műjégpályája. A Városligeti Műjégpálya árai idén nagyságrendekkel lesznek drágábbak a tavalyi áraknál, hiszen az elektronikus rendszerrel előállított jéghez nagyon sok áramra van szüksége az üzemeltetőnek – olvasható a Budpest Környéke oldalán.

November 17-től már lehet korizni a Városligeti MűjégpályánForrás: mujegpalya.hu

A nyitás időpontját és a jegyárakat a műjégpálya honlapján tették közzé, ahol kiderült, hogy a belépőjegyek átlagosan 100 százalékkal emelkednek, vagyis a tavalyi jegy árának dupláját kell kifizetni a jeges szórakozásért. Az iskolai csoportok és a családok kedvezményes belépőket válthatnak, de ezeknek is jócskán felment az ára. A diák és nyugdíjas jegy normál időszakban, hétfőtől péntek délelőttig 1000 forint helyett 2000 forint lesz, péntek estétől és egész hétvégén az eddigi 1500 forint helyett 2500 forint lesz a legolcsóbb belépőjegy.

A büfében idén egy pohár forró ital is drágább leszForrás: Facebook/Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó

A normál, felnőtt belépőjegy ára hétköznap 1500 forintról 2500 forintra emelkedett, hétvégén pedig a tavalyi 2000 forinthoz képest már 3500 forintot kell majd fizetni. A családi csomag (két felnőtt és egy gyerek) ára 8200 forintba kerül. A jégpálya fűtött büféjének árai is emelkednek, az üzemeltető szerint csak így tudja biztosítani, hogy a korizni vágyók egy pohár forró italhoz jussanak. A jégpályán ebben a szezonban is állandó orvosi szolgálat lesz, a profi korcsolyázók pedig sportoktatóként segítik a csúszkálni vágyókat. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek