Fellökött egy nőt az angol királyi gárda egyik lova

Egy nő arccal zuhant a földre és beütötte a fejét a járdába, miután egy királyi palotaőr lova arrébb taszította őt a Buckingham-palota előtt. A nő egyensúlyát vesztve érkezett ilyen szerencsétlenül a földre.

Vigyázni kell a londoni őrlovakkal, mert gyakran odacsípnek, harapnak, sőt rúghatnak is - illusztáricóForrás: NurPhoto via AFP/Artur Widak/NurPhoto/Artur Widak

Ide kattintva az eredeti cikkben szereplő videón az látható, ahogy a göndör hajú nő egy fekete ló mellett pózol egy fotóhoz – mielőtt az állat megbökné. Ezután a járdán landolt, táskája is leesett a válláról, és néhány pillanatot a padlón töltött, miközben a bámészkodók a segítségére siettek.

A királyi gárda elit szolgálatot teljesítő katonákból áll, akik éjjel-nappal a Buckingham-palotát és a Szent Jakab-palotát őrzik London Westminster kerületében. A Buckingham-palota előtti őrszemváltás pedig idővel igazi turistalátványossággá vált. Az őrségváltásra a nyár elején mindennap délelőtt 11 órakor kerül sor, az év egyéb időszakaiban pedig hetente négy alkalommal – írja a telegraph.co.uk.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek