Videó: Delfinek úsztak a Temzében, London belvárosa felé igyekeztek

Delfineket láttak úszni az előkelő, nyugat-londoni városrészben, Richmond közelében a Temzében április 20-án, szombat reggel. Sikerült felvételt is készíteni a váratlanul felbukkanó vízi emlősökről – írja a metro.co.uk.

Richmondban a folyó mentén sétálók megszokták az érdekes vadvilágot, de a hétvégén különleges látogatók érkeztek. Egy csapat delfint észleltek a Temzében Lock és Footbridge közelében.

Az egyik arra sétáló szemtanú azt mondta, hogy kihívták a tűzoltókat, mert attól féltek, hogy a delfinek csapdába estek, bajba kerültek.

Az atlanti fehérsávos delfin testhossza 190-300 centiméter, a kifejlett állatok tömege 300 kilogramm körüli - illusztrációForrás: anna/Wikipedia

Szerencsére nem voltak veszélyben a zállatok, mert látni lehetett őket, ahogy a felszínre bukkannak és gyorsan szelték a vizet. Az emberek izgatottan kiabáltak örömükben.

„Úgy tűnt, jól érzik magukat, amikor időnként fel-alá buktak. Rengeteg gyerek és szülő volt ott, mindenki nézte őket és videózott, nagyszerű volt" – mesélte egy szemtanú. „Fehér csík volt rajtuk, úgyhogy azt hiszem, Atlanti fehérsávos delfinek voltak" – tette hozzá.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek