Rengeteg pénzt nyerhetsz, ha megtervezed az Airbnb legvadabb szállását

Az Airbnb nemrég egy izgalmas új funkciót vezetett be az oldalán, aminek köszönhetően ötletes kategóriák mentén kereshetünk szállást. Ha például kifejezetten arra vágyunk, hogy barlanglakásban szálljunk meg, esetleg egy egész kastélyt szeretnénk kibérelni, helytől függetlenül keresgélhetünk az ajánlatok között. Az egyik szállástípusról, az úgynevezett háromszögházakól már írtunk korábban, felsorolva néhány hazai példát.

Null Stern Svájcban - van valamilyen hasonló ötleted?Forrás: Null Stern - The only star is you/Facebook

Van azonban egy kategória, ami különösen népszerűnek tűnik; a múlt hónapban történt indulása óta már 2,5 milliószor kattintottak rá. Ez a WOW! (angolul OMG!) nevet viseli, és ahogy a címéből is kideríthető, a legvadabb szállásokat csoportosítja. Itt találhatunk például fekvő hordóban berendezett alvóhelyet, vagy szélmalomban kialakított szobát.

Akár egy hatalmas hordóban is megszállhatunkForrás: Ann Cowan - Travel Specialist/Facebook

Ha van valamilyen hasonló ötleted, ne tartsd magadban, ugyanis a cég most egy pályázat keretében rengeteg pénzt kínál azoknak, akik létre szeretnének hozni egy ilyen szállást! Az egyetlen kritérium, hogy ha az ember meglátja, az legyen a reakciója, hogy wow, azaz essen le az álla.

Az elnyerhető összeg fejenként 100 000 dollár (kb. 39 millió forint) fejenként, melyet egy erre a célra elkülönített 10 millió dolláros alapból osztanak szét. Ha érdekel az akció, gyorsnak kell lenned, mert a pályázat beadásának határideje – melyet ezen az oldalon tehetsz meg – július 22-én lejár, írja a Time Out.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek