Egyedülálló látványt nyújt a sivatag közepén kékellő, szív alakú tó

  A Love Lake valóban egyedülálló turisztikai célpont. A dubaji Al Qadra közelében, a sivatag közepén található ez a két egymást keresztező, mesterséges tó, mely alkalmat kínál az elvonulásra Dubaj nyüzsgő városi életéből mind a helyi lakosoknak, mind az Emírségekbe utazóknak.

  A magasból látható igazán, milyen különleges ez a tóForrás: Creative Family/Shutterstock

  A parton olvasható love szót növényekkel jelenítették meg: több mint 16 000 fából és több ezer virágból rakták ki, amelyek mindegyike megél a sivatagi éghajlaton. A Szerelem-tóban tett úszás után kellemes sétára csábít a növényvilág, és útközben szintén virágokból és fákból kialakított, szív alakú kompozíciókkal találkozhatnak a látogatók.

  Bármilyen romantikus is legyen azonban az úszás és a séta, a földön állva nem kaphatunk teljes képet a tóról. A legjobb kilátás helikopterből vagy egy drón segítségével kínálkozik, ahonnan az összes olyan részlet látható, amelyból ez a különleges formájú látványosság áll.

  Ha Dubajba és az Egyesült Arab Emírségekbe terveznek utazást, akkor bizonyára tudják, hogy a Love Lake csak az egyike a különleges állomásoknak. Érdemes megállni a Burj Khalifa mellett is – ami jelenleg a világ legmagasabb épülete, vagy felkeresni a világ legnagyobb képkeretét – írja a mymodernmet.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek