Egy pár kisebb vagyonért vetíttetett a világ legmagasabb épületére

A múlt héten írtunk arról, hogy a gyermeket váró párok körében jelenleg hatalmas divatja van az úgynevezett gender reveal partiknak, ahol a leendő szülők a családtagjaik és a barátaik társaságában fedik fel, milyen nemű lesz a gyermekük. Abban a cikkünkben egy kaliforniai párról írtunk, aki színes petárdákat robbantott fel, hogy kiderüljön, kisfiút vagy kislányt vár-e, de a buli katasztrófához vezetett mert a petárdák miatt lángra lobbant az erdő, és a tűzvész hatalmas pusztításokat végzett. Most egy dubaji pár szó szerint új magasságokba emelte ezt a családi eseményt, miután a világ legmagasabb épületét vette igénybe annak érdekében, hogy felfedje, milyen nemű lesz a születendő gyermek – írja a mertro.co.uk. Nézzék csak!

Anas és Asala Marwah influenszerek nem aprózták el ezt az eseményt: 74 000 fontba, azaz közel 30 millió forintba került nekik, hogy megnézzék, amint a Burdzs Kalifa kék fénybe borul, és felbukkan rajta az „It's a boy" azaz "Fiú" felirat. A nagy pillanat előtt látható, ahogy a pár a kislányával együtt izgatottan szemléli a kék és rózsaszín színek cikázását a 828 méteres épületen.

Jelenleg még ez a világ legmagasabb épülete, de már épül egy ennél magasabb toronyépület is, szintén DubajbanForrás: Jan Vasek/Pixabay

Marwah asszony, aki egy hónapon keresztül tervezte a mutatványt a férjével, azt mondta: "Valami egyedit és emlékezeteset szerettünk volna csinálni, hogy a jövőben mindannyian megnézhessük, és emlékezhessünk arra, amit családként összehoztunk." A videót a Burj Khalifa épület Twitter-fiókjában is megosztották, és így gratuláltak a párnak: „A nagy hír egyszerűen nem lehet ennél nagyobb, mivel a világ legmagasabb épülete világít, hogy felfedje az eddigi legnagyobb ilyen családi eseményt! Gratulálunk @AnasMarwah és @AsalaMaleh."

 



Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek