Börtönbe is zárhatják a férfit, aki negatív kritikát írt egy hotelről

Thaiföldön nem a legbiztonságosabb dolog szállodaértékelést írni, ezt azonban nem tudta az ott élő és dolgozó amerikai állampolgár, Wesley Barnes, aki nem volt elégedett a Koh Chang szigetén található Sea View Resort szolgáltatásaival, és negatív véleményének hangot is adott a TripAdvisoron valamint a Google-on - derül a matadornetwork.com cikkéből.

Koh ChangForrás: Nick Steemans/commons.wikimedia.org

A szálloda igazságtalannak ítélte az észrevételeket, és miután Barnest nem tudták elérni, hogy megvitassák vele a dolgot, felhívták a rendőrséget és feljelentést tettek rágalmazás miatt.

A férfi még a nyár elején tette közzé az értékeléseket, miután összeveszett a személyzet egyik tagjával a 15 dolláros dugódíjon (ezt a díjat akkor kell kifizetni, ha valaki kívülről visz be italt az étterembe, Barnes esetében ez egy üveg gin volt).

Mint a cég elmondta, a panaszt elrettentésként nyújtották be, nehogy hétről hétre újabb negatív véleményeket posztoljon az exvendég. Barnes maximális büntetése 6300 dolláros bírság, de akár kétéves börtönbüntetés is lehet.

 Borítókép forrása: Muhammad Umer Idrisi/pixabay.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek