Termoűrköntös és medence kilátással a Földre - ilyen lehet a jövő wellnesshotele

Pörögnek a világűrt érintő események, ugyanis míg nemrég arról adtunk hírt, hogy élet nyomait találhatták a Vénuszon, most arról számolhatunk be, hogy a hotel.com bejelentette, szeretne az első platform lenni, melyen szállást lehet foglalni az űrbe - legalábbis ez derül ki a housebeautiful.com cikkéből.

Forrás: onesmallstepforhotels.com/hotel-life

A cég elkötelezettségét mutatja, hogy létre is hozott külön, erre a célra egy oldalt, One Small Step for Hotels (Kis lépés a hoteleknek) címmel, amelyen a potenciális utazók és érdeklődők bepillantást nyerhetnek a zéró gravitációs nyaralás hangulatába.

A látványtervek bemutatják a szálló előcsarnokát, a medencét, melyből meggyőző kilátás nyílik az univerzumra és természetesen a kék bolygóra, a minibárt, és a szállodákban egyéb szokásos szolgáltatások kozmikus változatát.

Forrás: onesmallstepforhotels.com/hotel-life

Az építés helyszínét és dátumának kezdetét még nem lehet tudni, de lehet, hogy nem árt igyekeznie annak, aki szeretné megvalósítani az első űrhotelt, mert arra már a Gateway Alapítvány is benyújtotta az igényét korábban, ők 2025-ra terveznek embert elszállásolni a Földön kívül, méghozzá ilyen körülmények között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek