Alighogy újraindultak az olasz óceánjárók, máris megtörtént az első incidens

  Az MSC Cruises zászlóshajójának, az MSC Grandiosának pórul járt utasai kedden indultak városnézésre Nápolyba, ám elhamarkodottan leváltak a csoportról, hogy önállóan fedezzék fel a várost. A családot ezután már nem engedték vissza a fedélzetre - derül ki a thepointsguy.com cikkéből.

  Az MSC Grandiosa 2019-ben, HamburgbanForrás: kees torn/commons.wikimedia.org

  A hajó új biztonsági szabályai szerint az utasok csak a hajótársaság által szervezett, vezetett kiránduláson veehetnek részt, és nem hagyhatják el a csoportot. A szabály célja, hogy korlátozza az utasok és a kikötővárosok lakosai közötti érintékezéseket, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt.

  Az MSC Grandiosa vasárnap az óceánjárók közül március óta elsőként indult újra útnak 4842 utassal, jelentősen csökkentett kapacitással. A járat Genovából indult, és Civitavecchiát, Nápoly, Palermót és Vallettát érinti.

  A második MSC Cruises hajó, a MSC Magnifica 2550 utassal a fedélzetén folytatja a körutazást a Földközi-tengeren augusztus 29-én, Bari, Trieszt, Korfu, Katakolon és Athén érintésével. Az utasokat a beszállás napján tesztelik, a fedélzeten pedig a naponta mérik a testhőmérsékletüket.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!