Újabb híresség szobrával gyarapodott a Madame Tussauds Budapest

Mostantól Benedict Cumberbatch a Madame Tussauds Budapest „új lakója". Sherlock Holmes és Doctor Strange megformálójának viaszmása néhány hónapig biztosan látható lesz a Dorottya utcai múzeumban.

Ezentúl közös szelfit készíthetünk Doctor Strange megformálójának szobrávalForrás: Madame Tussauds Budapest

Tavaly mi is beszámoltunk a magyarországi viaszmúzeum megnyitójáról, ami akkor 51 magyar és nemzetközi híresség viaszszobrát mutatta be. Arról is hírt adtunk, hogy a tavalyi Atlétikai Világbajnokság idejére a világ leggyorsabb emberének másával gazdagodott a tárlat. Most pedig egy újabb híresség, Benedict Cumberbatch költözött be a múzeumba. Cumberbatch egyike a legkeresettebb brit színészeknek, akire a rendezők előszeretettel osztanak intelligens, felsőosztálybeli, úriember szerepeket a megjelenése és markáns hangja miatt.

Benedict Cumberbatch maga is részt vett a figura megalkotásában. Minden viaszfigura hónapokon át készül a Madame Tussauds London melletti speciális műhelyében, kézművesek, művészek és egyéb szakemberek bevonásával. Sok esetben maga az alany is együttműködik a stábbal, így tett az angol színész is. Cumberbatch még néhány hajszálat is felerősített a saját figurája fejére.

A világhírű színész is részt vett a viaszmása megalkotásábanForrás: Madame Tussauds Budapest

A viaszmás egy fotel karfáján ül, így a látogatók leülhetnek mellé, valamint kipróbálhatják az interaktív paneleket is.

„Cinema Kávézónk egyedülálló, 130 négyzetméteres LED falának köszönhetően egy gombnyomásra angol könyvtárszobát varázsoltunk a helyszínre, hogy vendégeink autentikus környezetben fotózkodhassanak ezzel az igazi brit úriemberrel" – mondta el Óhidi Zsuzsanna, a Madame Tussauds Budapest operatív igazgatója.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek