Újabb ázsiai országban kaphatók a híres magyar porcelántárgyak

Az Abu-Dzabi boltnyitás után, mely az arab világ első Herendi üzlete lett, a porceláncég most Kazahsztánban, az Almatiban található Intercontinental Hotelben nyitott új üzletet. Dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója szerint a térség országainak lakberendezési és asztali kultúrájába jól beilleszthető a Herendi porcelán, az ott élő emberek fogékonyak az általa hordozott szépségre és értékekre, nyitottak a kézi készítésű tárgyak befogadására.

Mostantól már Kazahsztánban is kaphatók a világhírű porcelánokForrás: herend.hu

A Herendi Porcelánmanufaktúrában évente mintegy 300-400 új műalkotás készül, és a cég egyedi termékeivel igyekszik minél jobban megfelelni a térség, köztük a kazah vásárlók ízlésvilágának is. A bolt nyitó rendezvényének címe egyébként a Herendi Tavasz volt, ezzel is utalva a megújulásra.

Az újonnan megnyílt boltban mintegy 1000 darab Herendi porcelán kapott helyet. Megtalálható a Viktória, Rothschild és Bécsi Rózsa minták széles választéka, emellett naturalisztikus kivitelű herendi figurákat, limitált darabszámú teáskészleteket is látni az üzletben. A Herendi kisplasztikák gyűjtőit külön is szeretnék megszólítani, ezért különleges kivitelű gímszarvas-figurákat is bemutatnak. A Herendi Porcelánmanufaktúrának a Föld több mint 50 országával van kereskedelmi kapcsolata, ehhez mostantól már a kazah piac is hozzátartozik – írja a herend.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek