Mégsem tartják meg Szerbia fergeteges zenei fesztiváljait

  Korábban augusztusra halasztották Szerbia nagyobb zenei fesztiváljait, azonban a szervezők úgy döntöttek, mégsem tartják meg a rendezvényeket. 

  Idén nem tér vissza a korábbi évek fergeteges hangulata az Exit fesztiválraForrás: Shutterstock / Készítette: Aleksandar Kamasi

  Hiába mondtak igent világhírű együttesek az idei Exit fesztiválra, a szervezők közös közleménye szerint a megszokott formában nem tudnák megtartani az újvidéki eseményt. A járvány-helyzet miatt lemondtak a belgrádi Beer Festről, valamint a niši Nishville Jazz Fesztiválról is.

  Hozzáfűzték, lehet, hogy valamilyen jelképes formában, néhány száz fő részvételével megemlékeznek az eseményekről, a korábbi években megszokott többezres vendégseregre és több tucatnyi fellépőre azonban ezúttal nem lehet számítani – írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

  A rendezvényeket korábban a hivatalos szervek ajánlására halasztották augusztusra, miután májusban javult a járványhelyzet. A szervezők szerint egyébként a szabadtéri rendezvények csökkentett kapacitással, és az összes egészségügyi intézkedés betartásával sokkal biztonságosabbak, mint a bevásárlóközpontok, a konditermek, az éttermek, a szórakozóhelyek, a tömegközlekedés és az egyéb beltéri létesítmények, ahol naponta több millió ember megfordul.

  Ennek ellenére úgy fest, hogy idén nem bulizhatunk Szerbia legnagyobb fesztiváljain.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!