Kiderült, mikor tartják meg Szerbia egyik legnagyobb fesztiválját

Idén válik nagykorúvá Szerbia egyik legnépszerűbb és legnagyobb rendezvénye, a Belgrade Beer Fest, azaz a Belgrádi Sörfesztivál. Friss bejelentések szerint a járványhelyzet ellenére sem törlik el a rendezvényt - áll a szerb Turistički Svet hírében

Korábbi felvétel a Belgrádi Sörfesztivál egyik koncertjérőlForrás: Shutterstock / Készítette: Jelena.

Az idén augusztus 20-a és 23-a között rendezik meg a kézműves és más neves szerb sörökkel dúsított fesztivált, amely minden évben rengeteg látogatót vonz a szerb fővárosba. Nem is csoda, hiszen a különleges italok mellett széles zenei kínálat biztosítja a kikapcsolódást: tavaly mintegy 120 előadó lépett színpadra, közöttük külföldi sztárokkal.

Érdemes hosszabb időre szállást foglalni Belgrádban, hiszen a sörfesztivál szinte egybeolvad a másik neves rendezvénnyel, a Music Weekkel, amely idén augusztus 28-tól 30-ig tart. Ezeken a napokon is fergeteges koncertekkel és DJ-kkel rázzák fel a közönséget.

A több napig tartó mulatozásnak az Ušćepark ad otthont. A szervezők bejelentése szerint az idei rendezvényt a járvány miatt óvintézkedéseket bevezetve rendezik meg. Hamarosan arról is beszámolnak, hogy ez alatt mit értenek pontosan, továbbá az esemény előadóit is nemsokára közzéteszik a rendezvény közösségi oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek