Ez a Tisza-parti fesztivál a gyerekek kedvence lehet

Fergeteges fesztiválhangulat lakja be csütörtöktől szombatig Magyarkanizsát. A vajdasági magyar rendezvényen a népszerű Road, a Rudán&Kalapács és a Depresszió is koncertezik. Napközben családi programokból és nagyoknak szóló előadásokból sem lesz hiány.

A kicsik az íjászkodást is kipróbálhatják - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Sergey Ryzhov

A buliznivágyók két színpad előtt szórakozhatnak, azaz eldönthetik, hogy rock koncerten, vagy inkább elektronikus zenére partyznának szívesebben. Az imént említett, ismert magyarországi bandák mellett fellép még MolnárBé, Metzker Viktória, Joerjunior, Zebra Zone, Samas, Manuel és még sokan mások.

Gyerekprogramokból sem lesz hiány. Pénteken délután fél hatkor Kicsi Gesztenye koncert várja a gyerekeket. Szombaton délben jurtabemutató lesz, 13 órától pedig a vidék ízeit, azaz a tradicionális magyar és helyi finomságokat kóstolhatják meg a kicsik és nagyok. A felnőtteknek borkóstolót is tartanak.

A gyerekeket szombaton délután 4 órától bűvész előadás várja. 

A háromnapos rendezvényt végigkísérik olyan családi programok is, amelyekbe a nap bármely szakában belecsöppenhetünk. Ilyen a régi mesterségek utcája, ahol a hagyományos népi foglalkozásokat lehet megismerni és kipróbálni. Lehetőség nyílik lovaglásra és egy élménydús fiákeres túrára is befizethet a család. Íjászat, honfoglaláskori fegyverek bemutatója, páncélbemutató is színesíti a programot. A gyerekeknek szintén érdekes kikapcsolódás lehet az ugróvár és a tűzoltó bemutató is, amely alkalmával akár a tűzoltóautóba is belehet ülni.

Akik inkább kézműveskednének, érdemes meglátogatniuk a Vessünk együtt! – foglalkozás magvakkal elnevezésű műhelymunkát, de egyéb kézműves elfoglaltságokat is találhatnak az érdeklődők.

A fesztiválra a napi belpőjegy 600 dinárba, azaz 1800 forintba kerül, a mindhárom napra szóló jegy pedig 1500 dinár, vagyis 4500 forint. A részletes programot ide kattintva, az esemény honlapján nézhetik meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek