Színes nyugágyakban mozizhatunk ingyen Óbuda homokos szabadidőparkjában

  Ismét megnyílt Óbuda szívében, a Budapest Garden szabadtéri szórakozóhely homokos területén a kertmozi, ahol júniusban hetente négy alkalommal, este 9-től vetítenek filmeket ingyen. A szórakozóhely tavaly nyitotta meg kapuit, a korábban Görzenálként üzemelő park helyén, amelyet főleg a sportkedvelők látogattak. A Budapest Garden már egy jóval szélesebb közönséget szólít meg a területén a baráti társasággal érkezőktől kezdve az akár csak délutáni családi programot keresőkig. 

  Forrás: Budapest Garden / Facebook

  A kertmozijukban nem kell előra helyet foglalni, de a szervezők azt tanácsolják, aki jó helyet szeretne magának, az érkezzen időben. A filmeket magyar szinkronnal, felirat nélkül vetítik, amelyhez a büfében prémium söröket, üdítőket, rágcsálnivalókat, nachost és street foodot kínálnak. Mivel a vetítést a szabad ég alatt tartják, érdemes esténként pulóverrel készülni. Eső vagy vihar eseténpedig  a vetítés elmarad – teszik hozzá a szervezők a weboldalukon.

  Forrás: Budapest Garden / Facebook
  A napokban ezekre lehet beülni a vászon elé:
  06.10. szerda: Bridget Jones
  06.11. csütörtök: Az ördög Pradát visel
  06.12. péntek: Lesz ez még így se
  06.13. szombat: Szerelmünk lapjai
  06.17. szerda: Bridget Jones 2
  06.18. csütörtök: Blöff
  06.19. péntek: Mamma mia!
  06.20. szombat: Forest Gump
  06.24. szerda: Bridget Jones 3
  06.25. csütörtök: Joker
  06.26. péntek: Ízek, imák, szerelmek
  06.27. szombat: Csillag születik (2018)

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!