Kertmozi lesz a debreceni Apolló

  Ideiglenesen a Nagyerdei Szabadtéri Színpadra költözik a népszerű debreceni mozi, az Apolló. Előtte azonban még megnézhetik a mozi online beszélgetés-sorozatának utolsó előadását, melyen szakemberek osztják meg gondolataikat arról, mi történt a filmszínházakkal a pandémia alatt, és milyen lehetséges jövő várhat ezekre az intézményekre és a forgalmazókra - adja hírül a dehir.hu.

  Forrás: C. Kiss Ilona/Nagyerdei Szabadtéri Színpad/Facebook

  A vendégek: Borsos Erika, filmprogramozási vezető (Budapest Film Zrt.), Szabó Éva Andrea, mozivezető (Belvárosi mozi Szeged) és Gyenis Ajándok, moziforgalmazó (Mozinet) ügyvezető (Cinego). A beszélgetést Fejér Tamás, az Apolló Mozi vezetője irányítja. A beszélgetés élőben zajlik majd az Apolló mozi Facebook-oldalán, az érdeklődők pedig bátran kérdezhetnek a résztvevőktől.

  A mozi szintén a Facebook-oldalán tette közzé a hírt, mely szerint a mozi ideiglenesen, ameddig lehet, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadra költözik. A részletekkel a jövő héten jelentkeznek, mint írják, mindenről alapos tájékoztatást adnak. Céljuk, hogy biztonságos körülmények között a legnagyobb szórakozásban legyen része a látogatóknak.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!