Ez a népszerű fürdő egyedülálló medencével bővül

A szlovákiai Párkányban található Vadas Thermal Resort kínálata idén különleges medencével gazdagodik. A fürdővendégeinek 25-30 százaléka, a szállóvendégek 5 százaléka érkezik Magyarországról – írja a termalonline.hu.

A Vadas Thermal Resort kültéri medencéihez csúszdák is csatlakoznakForrás: Vadas Thermal Resort hivatalos oldala

A Vadas Thermal Resort uszodát, fedett élményfürdőt, szezonálisan üzemelő strandfürdőt és szálláshelyeket üzemeltető komplexum, amely a magyarok körében is nagy népszerűségnek örvend. A többség Csehországból és Szlovákiából érkezik, de sokan választják a fürdőt Lengyelországból és a környező európai országokból – osztotta meg Németh Lívia, a Vadas Thermal Resort marketing menedzsere.

Az előfoglalások alapján valószínűleg a nyári idény előtt már elkel a szálláskapacitásuk többsége. A naponta érkező fürdővendégek számát viszont nagyban befolyásolja az időjárás, ezért ezzel kapcsolatban nincsenek előrejelzéseik.

A Vadas Thermal Resort wellness részlegének egyik medencéjeForrás: Vadas Thermal Resort hivatalos oldala

Mi is írtunk róla, hogy négy évvel ezelőtt új kültéri élménymedencével bővült a párkányi fürdő, amit a látogatók a megvilágításának köszönhetően, éjszakai csobbanásra is használhatnak. Most pedig újabb különleges medencével bővítették az élménykínálatot.

Idén adjuk át az egyedülálló ugrómedencénket, amely nemcsak a környéken, de az országban is kivételes lesz. A 4 méter vízmélységű medencébe a bátrabbak 2, 3 és 4 méteres magasságból ugrálhatnak, amit reményeink szerint a vendégeink szeretni fognak" – osztotta meg Németh Lívia a legújabb fejlesztésekkel kapcsolatban. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek