Két népszerű gyógyfürdő is extra árengedményt hirdetett

Április végéig hétköznapokon felár nélkül használható a kiváló kénes gyógyvizéről ismert Bogácsi Gyógyfürdő fedett élménymedencéje. A nyugdíjasok számára pedig a Berekfürdői Gyógyfürdő kínál extra kedvezményeket – írja a termalonline.hu.

A Bogácsi Gyógyfürdő élménymedencéje nagy népszerűségnek örvend. A kép illusztráció

Forrás: bogacsitermalfurdo.hu

2021-ben adták át az egész évben látogatható Bogácsi Gyógyfürdő fedett élményfürdőjét. A vendégek körében annak ellenére is nagy népszerűségnek örvend, hogy a szezonban felár ellenében vehető igénybe. Viszont a mostani akció keretében április 30-ig, hétfőtől péntekig akár felár kifizetése nélkül is használható az élménymedence. Viszont a hétköznapra eső kiemelt időszakok – március 15., március 28., április 7. – kivételt jelentenek.

A Bogácsi Gyógyfürdő 3000 forintos felnőtt belépője magában foglalja a kültéri medencék és az élménymedence használatát is. Ez a jegyár hétvégén csak a kültéri medencékre érvényes. Hétvégente a fedett élménymedencés felnőtt jegy ára 5100 forint, gyerekeknek, diákoknak, nyugdíjasoknak pedig 4600 forint. Tehát hétvégente az élménymedence használatának 1600 forint a felára.

A Berekfürdői Gyógyfürdő szerdánként a nyugdíjasokat várja akcióval, amit február 21-én és február 28-án vehetnek igénybe. A nyugdíjas urak 600 forintos, a nyugdíjas hölgyek pedig – mivel még tart a női zuhanyzó felújítása – 900 forintos kedvezményt kapnak a napijegyek árából. Az akció értelmében így az urak napijegye 2000 forintba, a hölgyeké 1700 forintba kerül.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek