Ezen a napon kedvezményekkel és kézműves vásárral vár a gyomaendrődi fürdő

Nőnap alkalmából a gyomaendrődi Liget Fürdő akcióval és kézműves vásárral várja a fürdőzőket. Ezen a napon a hölgyek 50% kedvezménnyel válthatják meg a belépőiket, valamint a fürdő egy apró ajándékkal is meglepi őket – írja a spabook.net.

Nőnapon a hölgyeké a főszerep a gyomaendrődi Liget FürdőbenForrás: Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping Facebook oldala

A kézműves vásár reggel 9 órakor kezdődik, a fürdő pedig a vásárra látogatók számára 1 órás, ingyenes látogatójegyet biztosít, ami viszont fürdőzésre nem jogosít fel. A vásár különböző tematikákból épül fel: délig a homoktövisből készült termékek közül válogathatunk, 11 és 18 óra között horgolt ajándéktárgyakat, mézből készült termékeket, valamint lekvárokat, szörpöket és aszalt gyümölcsöket vásárolhatunk, sőt még könyv dedikáláson is részt vehetünk.

A Liget Fürdő komplex szolgáltatással várja a fürdőzőket: széleskörű gyógyászati-és wellness szolgáltatásokkal, tanmedencével, pancsolómedencével, élménymedencékkel, gyógymedencével és szaunához való merülőmedencével.

A fürdő szolgáltatásairól bővebben ide kattintva tájékozódhattok.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek