Novemberben nyílik a világ legmagasabban fekvő végtelenített medencéje

A világ első, 360 fokos panorámát nyújtó, végtelenített medencéjeként emlegetik az Aura Skypoolt, amely 210 méter magasságban nyílik meg november közepén Dubajban, ahonnan a Pálma-szigetet, a Burdzs al-Arabot, a Burdzs Kalifát és az Ain Dubai óriáskereket is be lehet majd látni, derül ki a szerkesztőségünkbe érkezett közleményből.

A medencéből a 20 évvel ezelőtt megépített, mesterséges Pálma-szigetre is rálátniForrás: Aura Skypool

A látványosság két egybefüggő, mégis különálló részből áll, az egyik a Pool Deck, a másik a Lounge & Bar. Utóbbiban egy elegáns oázis megteremtése volt a cél, amelyhez élő növényzetet használtak, és éttermi részlegén különböző nemzetközi ételeket kínálnak majd a vendégeknek. A 750 négyzetméteres Pool Deckben pedig napozóágyak és pihenőszigetek biztosítják, hogy a magaslati fürdőzés valami minden eddigitől eltérő élmény lehessen.

A világ első, 360 fokos panorámát nyújtó, végtelenített medencéjeként emlegetikForrás: AURA SKYPOOL Dubai / Facebook

"Az Aura egy egészen új látványosság az Egyesült Arab Emirátusokban és az egész világon. A 360 fokban látható kép a világ legikonikusabb látványosságait foglalja magában a mesterséges Pálma-szigettől a Burdzs al-Arabon és a Burdzs Kalifán át, egészen az Ain Dubai-ig. Egy lélegzetelállító új ikon, mely bemutatja Dubaj legszebb oldalát" – idézi a közlemény Antonio Gonzalezt, a Sunset Hospitality építtető cég ügyvezető igazgatóját.

Aki kikönyököl a medence szélére, minden olyan épületre ráláthat, amivel Dubaj beírta magát a legek könyvébeForrás: Chrissified / Aura Skypool

A november közepén megnyíló Aura Skypool minden nap délelőtt 10 órától naplementéig tart nyitva. Jegyeket 170 dirhamtól kezdődően (15 ezer forint) kínálnak, a VIP-szigetként emlegett napozóhelyeket pedig fejenként 275 dirhamtól (24 500 forinttól) lehet előre lefoglalni a weboldalukon.

Forrás: Travelo / Szekeres Andrea
Rallizzon a dűnéken, vagy merüljön a cápák közé!
Nézzék meg a légkondik ősét Dubaj óvárosában, csónakázzanak át a piacra egy abrán, ralizzanak a homokdűnéken vagy merüljenek le egy óriásakváriumba a cápák közé egy mini tengeralattjáró segítségével. Dubaj az emírségek kirakatföldje, ahol mindent a turisták kedvéért építenek és hűtenek, ebben a cikkünkben ezek közül mutatunk most néhányat.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek