Különleges kilátóterasz nyílt a dubaji Pálma-szigeten

2021. április 7-én megnyitotta kapuit a View névre keresztelt kilátóterasz, mely 360 fokos kilátást kínál a dubaji Pálma-szigetre. A látogatók belépőjegyért cserében úgy szerezhetnek élményt a Pálma-szigetről, ahogy eddig soha, továbbá megtapasztalhatnak egy interaktív utazást, mellyel felfedezhetik a sziget történetét. Mutatjuk, bár a tériszonyosok nem fogják szeretni:

A View megnyitásának híre nem sokkal azután érkezett, hogy a Pálma-torony 95%-ban elkészült; az épület idén októberre áll készen a nyitásra. A torony 240 méterrel magasodik a Pálma-sziget fölé, a kilátóterasz az 52. szintjén található, bámulatos látvánnyal az Arab-öbölre és a dubaji látképre.

A fotón a magas, szürke épület a Pálma-torony, melynek 52. emeletéről léphetnek a View kilátóteraszraForrás: YouTube.com

A Pálma-torony második emelete szolgál a látogatók számára, mely otthont ad a Starbucks Cafénak, a View kiállításnak, az interaktív akváriumalagútnak és egy ajándékboltnak. A View kiállítás egy idővonalon keresztül mutatja be, ahogy a világhíres sziget koncepciója kialakult és fejlődött. A jegyárak a belépési kategóriák szerint változnak: a felnőtteknek 100 dirhamtól (kb. 8200 Ft) elérhetőek, míg a fiatalok 69 dirhamtól (kb. 5700 Ft) kezdődően juthatnak a toronyba – tudtuk meg a DTCM Hungary sajtóközleményéből. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek