Itt az alkalom, hogy belessen a miskolctapolcai barlangfürdő kulisszái mögé

  Január 20-a és 31-e között nem csobbanhatunk a miskolctapolcai barlangfürdőben, helyette azonban ismét szárazlábas túrán fedezhetjük fel a komplexum rejtett helyeit. A fürdőzőket legközelebb február 1-én fogadják.

  A vendégek most beleshetnek a kulisszák mögéForrás: Miskolctapolcai Barlangfürdő

  Már nem újdonság, hogy az év elején hosszabb időre bezár a miskolctapolcai barlangfürdő, beleértve a gyógyászati részleget is. Minden évben ilyenkorra időzítik a karbantartási munkálatokat, amelynek köszönhetően utána egész évben gondtalanul használhatók a medencék – írja a Termál Online.

  Miskolctapolcán január 23-a és 26-a között várják tehát az érdeklődőket, akik izgalmas kört tehetnek a leengedett vizű épületben. Ez nem kizárólag a medencetér bejárásának a lehetőségét jelenti, hanem a látogatók olyan elzárt részeket is megnézhetnek, ahová máskor tilos a belépés: bepillantást nyerhetnek a barlangfalak mögé, feltárul a kazánok, csövek rejtett világa, továbbá képet kaphatnak a fürdő üzemeléséről

  A túrákat 45 percesre tervezik, a részvételi díj pedig 700 forint lesz. A belépőjegyet a túra napján, a helyszínen, a barlangfürdő pénztárában lehet megvásárolni, a bejárásra azonban előzetesen regisztráció szükséges. Az ezzel kapcsolatos részleteket ide kattintva olvashatják el. Egy korábbi cikkünkben már részletesen is írtunk erről a szárazlábas túráról, amelyben további látnivalókat is ajánlunk Miskolc felfedezésére. Ha pedig a település és környékének egyéb természeti és épített kincseit is felfedeznék egy téli kirándulás alkalmával, olvassák el ezt a cikkünket is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!