Végre elkezdhetik felturbózni a termálfürdőt Leányfalun

  Megkapta az állami támogatást Leányfalu, amiből elkezdődhet a termálfürdő felturbózása. A helyiek meglepetésére, a vártnál nagyobb összeg érkezett a fejlesztésre, így már idén megkezdhetik a fürdővel kapcsolatos terveket.

  A gyerekeknek is bőven akad majd kikapcsolódási lehetőség a fürdőben - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: adrit1

  Elindul a tervezés, kiírják a közbeszerzési pályázatot és ha minden a terv szerint halad, akkor az év végén a tényleges építkezés is megkezdődhet. Az eredeti koncepció szerint a kivitelezők szeretnék megújítani a fürdő előtti teret, korszerűsíteni a gépészeti berendezéseket, valamint új medencéket is építenének. Az építkezéseket úgy végzik majd, hogy megőrizzék a terület ősfáit, ligetes jellegét - derült ki Leányfalu tájékoztatójából.

  A fürdő területén jelenleg található egy 50 méteres úszómedence, egy gyógymedence és egy 500 négyzetméter felületű, meleg vizes élménymedence, melyben nyakzuhany, hátmasszírozó és pezsgőlapok nyújtanak kényeztetést a vendégeknek.

  A fürdő továbbra is termálstrand maradna, fedett részleget ugyanis egyelőre nem terveznek kialakítani.  

  A nyári időszakban a gyerekeket gyermekmedence, valamint egy izgalmas játszótér várja. Az téli időszakban a főépületben található fűthető öltözők és vizesblokkok szolgálják a vendégeket, és innen fűtött járdán közelíthető meg a két meleg vizes medence is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!