Videó: Valami lebegett a Salgótarján feletti sötét égbolton

Mostanság érdemes az égboltot fürkészni, mert mindig történik valami a fejünk felett, legyen az természeti jelenség, vagy éppen azonosítatlan mozgó tárgy. 

Egymást váltják a látnivalók a sötét égbolton - a fotó illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: vchal

Február elején több napon keresztül látható volt a C/2022 E3 (ZTF) üstökös, amelyet utoljára a neandervölgyi ember fürkészhetett az eget kémlelve. Február 5-én mesés kép készült a ragyogó teliholdról. A múlt héten, február 22-én alkonyat után egyszerre három égitest, a Vénusz, a Jupiter és a Hold együtt parádézott az égbolton. Tegnap pedig állítólag több helyen rószaszínes sarki fényt lehetett látni az ország észak-nyugati részén.

De nem csak megmagyarázható jelenségek zajlanak a magasban! Ahogy mi is beszámoltunk róla, február eleljén a Fejér vármegyei Mátyásdomb felett egy D betűre emlékeztető, lassan mozgó jelenséget filmeztek le, amiről a mai napig nem tudni, pontosan mi lehetett. Most pedig újabb lebegő tárgy keltette fel a figyelmet, ezúttal a nógrádi megyeszékhely felett.
A nool.hu egyik olvasója juttatta el videófelvételét a szerkesztőségbe még szombaton, amelyen egy fényes tárgy lebeg a salgótarjáni házak felett, és amelyről nehéz megállapítani, hogy pontosan mi lehet. Íme, a videó!

Bár a felvétel nem a legjobb minőségű, de arra pont elég, hogy el kezdjünk töprengeni azon, vajon egy repülőgépet, drónt, netán egy ufót filmezett le?

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek