Lehet készülni: 2023 első szombatján jön a jégpályák éjszakája

A tavaszias időjárás miatt jelenleg csak egyetlen sípálya tud nyitva tartani az országban, de a korcsolyázás szerelmeseinek nem kell lemondaniuk kedvenc sportjukról. Sőt, készíthetik is a korijukat, hiszen január 7-én még éjszaka is körözhetnek a kedvenc, vagy a hozzájuk legközelebbi, a rendezvényhez csatlakozó pályák egyikén, országszerte.

Buli éjjel a Városligeti Műjégpályán korizni - illusztrációForrás: MTI/Illyés Tibor

A Magyar Jégkorong Szövetség 2016 óta szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját. A nagyszabású és kedvelt rendezvényen bárki korcsolyát húzhat. A hozzád legközelebb eső jégpályát ismegtalálhatod, ha ide kattintasz.

A Magyar Jégkorong Szövetség a VII. Allianz Jégpályák Éjszakája eseménysorozatra idén országszerte több jégpálya jelezte részvételét, így 2023 első szombatján hatalmas jeges bulira van kilátás. Az esemény kiemelt helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, de több nagyvárosban is – Győrben, Veszprémben és Miskolcon – programok várják majd a szórakozni vágyókat és a téli sportok szerelmeseit.

Tavaly január 22-én tartották meg az eseményt, amely óriási érdeklődést váltott ki: országszerte és a határokon túl 58 jégpálya csatlakozott, és tízezrek korcsolyáztak egyszerre jó hangulatban, színes programok mellett, így idén is népszerű rendezvényre számíthatunk – olvasható az esemény weboldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek