Különleges, tavaszváró sétán vehetnek részt a Pilisben

  Különleges bakancsos túrára hívják a természetjárókat március elsején, vasárnap a Pilisbe. A cél nem csak a távolság legyőzése, hanem a kapcsolódás, az erdő ajándékainak megismerése és relaxáció a természetben. A túrát Szabó Miklós erdőmérnök vezeti.

  Faragott pad DobogókőnForrás: Ildiko Nadas/Pixabay

  A túra folyamán a jelentkezők kapcsolódnak a szép fákhoz, a legendás helyekhez, a természet gyógyító energiáihoz. Megkereshetik az első virágokat, és megkóstolhatják a rügyeket. Az Erdőajándéka Erdei Iskola szervezésében, élményekben és érzésekben gazdag túrán vehetnek részt - olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Az útvonal: Pilisszentkereszt – Zsivány sziklák – Dobogókő – Szent kút – Dera szurdok – Pilisszentkereszt. A táv körülbelül 13 km. A túrára a bakancs kötelező, a túrabot pedig ajánlott. Az indulás 09.30-kor lesz az érkezés pedig 17.00 óra körül. A részvétel regisztrációhoz kötött.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!