Négyszáznál is több túratervet találunk az ingyenes kiránduló appban

A Magyar Természetjáró Szvetség 2018 decemberében jelentette meg a Természetjáró.hu mobil eszközökre optimalizált változatát, az ingyenes természetjáró applikációt, bő egy év alatt több mint 100 ezren töltötték le, mostanra pedig ez a szám elérte a 150 ezres határt is. A természetjáró alkalmazás kínálata 2020-ban tovább bővül, és még az idén modernebbre változik a felhasználói felület, valamint a turistatérkép megjelenítése is – írja a Turizmus.com.

Országos KéktúraForrás: Atti,/Wikipedia

A Természetjáró.hu egy kirándulóknak és túrázóknak szánt digitális útikönyv, amelyben a felhasználók nemcsak felkészültségüknek és kedvüknek megfelelő túraötletek között válogathatnak, hanem segítségével megismerhetik Magyarország természeti és kulturális örökségét is. Ráadásul maguk is létrehozhatnak útvonalakat, megoszthatják túráikat, képeket tölthetnek fel, és értékelhetik a szálláshelyeket és a látnivalókat. De például egy rakat egyéb funkcióval is ellátták a szuper alkalmazást, így akad benne csúcskereső, magasságmérő, dőlésszögmérő, sebességmérő, QR-kód olvasó és iránytű is.

Forrás: LUM3N/Pixabay

Az app katalógusában mintegy 1500 látnivaló részletes, fotókkal gazdagon illusztrált ismertetője szerepel. Az MTSZ szerkesztői folyamatosan bővítik a kínálatot, így mostanra 439 túra között lehet válogatni az egészen rövid, gyerekekkel is teljesíthető sétáktól kezdve a komoly sportértékkel bíró, hosszabb útvonalakig. Az alkalmazás ingyenesen letölthető Androidra és iOS-re.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek