Most jobb, ha elkerülik a szerb fővárost

  Alaposan felforgatta a belgrádiak életét a tegnap végigsöprő vihar. Jobb néhány napig elkerülni a szerb fővárost, ugyanis egészen június 17-ig jósolnak ítéletidőt.

  A közlekedés sem zökkenőmentes - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: thanatphoto

  A heves időjárás a város területén fákat csavart ki, több helyen tűz keletkezett, az utcákat pedig elöntötte a nagy mennyiségű esővíz - írja a vajdasági Pannon RTV.

  Aki tömegközlekedéssel indulna várost nézni, az sem tud most útnak indulni, hiszen a villamosok, a trolibuszok a víz miatt nem tudnak közlekedni.  

  Az autósok csakugyan nincsenek jó helyzetben: az illetékesek négy embert húztak ki a vízben ragadt járművekből. A főváros egyes részein négyzetméterenként 52 liter csapadék esett 24 óra alatt.

  A meteorológusok előrejelzései szerint kedd délután is várható zivatar Szerbia egyes részein, amelyet viharos szél, jégeső és heves esőzések is követhetnek. Hasonló időjárási körülményekre van kilátás egészen június 17-ig.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!