Félelmetes új berendezés várja a belgrádi Illúziómúzeum látogatóit

Új berendezéssel várja a látogatókat Belgrád népszerű Illúziók múzeuma. Megváltozott a beltér kialakítása és a kiállítás elemeit is átalakították az intézmény második születésnapjára.

Óriásokká és törpékké változtat minket a belgrádi Illúzió múzeumForrás: Shutterstock / Készítette: Sharp_eye

A népszerű és látványos "Színek szobája" a fiatalok egyik kedvenc állomása, ugyanis itt nem mindennapi fotókat készíthetünk magunkról, akár egyenesen a közösségi oldalakra. Éppen ezért ezen a látványosságon csak apróságokat változtattak.

Újdonságnak számít viszont, hogy a neves fizikus-feltaláló, Nikola Tesla a tárlat állandó vendége lett. Aki körbejárja az ismert alakot az egy optikai csalódás szemtanúja lehet, ugyanis Tesla mindenhova követi szemével a nézőközönségét.

Szintén újdonság a feneketlen kút, amely a végtelenség illúzióját kelti. Fényekkel, tükrökkel és egyéb trükkökkel hozták létre az érdekességet, amit csak azoknak ajánlanak, akik nem ijednek meg attól, hogy belesétáljanak a végtelenbe.

A sokak által látogatott fordított szoba új berendezést kapott, így most azoknak is érdekes ismét fejreállva felfedezni a nem mindennapi helyiséget, akik korábban már jártak a múzeumban.

A dolgozók elmondása szerint ha ijesztő is egy-egy állomás, félelemre nincs ok, ugyanis mindent európai szabványok szerint, teljes biztonságot nyújtva alakítottak ki. A gyerekek és a felnőttek is izgalmas kalandokkal és érdekességekkel találkozhatnak odabenn - írja a szerb Turistički Svet idegenforgalmi magazin.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek