Valós idejű, interaktív térkép mutatja, hogyan terjed a koronavírus

  A Johns Hopkins Egyetem kutatói valós idejű térképet hoztak létre, melyen követhető a koronavírus előfordulása. A térképhez különböző szervezetek adatait használták az Egészségügyi Világszervezettől kezdve, a Kínai Népköztársaság Nemzeti Egészségügyi Bizottságán át egészségügyi szakemberek közösségi oldaláig - adja hírül a Travel and Leisure.

  Forrás: gisanddata.maps.arcgis.com

  Október 24-re már 42 288 341 megerősített esetet jelentettek, világszerte 1 145 593 ember vesztette életét a betegségben. Jelenleg több országban is veszélyhelyzeti intézkedések vannak érvényben, melyek lezárásokkal és kijárási tilalommal is együtt járhatnak.

  A megbetegedés elleni védekezéshez nagyon fontos a higiéniai szabályok fokozott betartása: az emberek közötti fizikai távolságtartás, a maszk viselése és a gyakori és alapos kézmosás.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!