Medve mama játszótérre vitte a bocsait

Nem rég hírt adtunk arról, hogy Alaszkában egy jávorszarvas család kellemes napot töltött el egy családiház kertjében. Most hasonló, ám még viccesebb eset történt Észak-Karolinában, ahol öt medvebocs szórakozott önfeledten egy kertben felállított játszótéren, miközben az anyamedve felügyelt rájuk.

A fekete medve vagy baribál, Amerika egyik legismertebb medvéje - illusztrációForrás: Susanne deDisse/Pixabay

A kölyköket június 12-én filmezték le Ashevilleben, miközben élvezték a hinta és a csúszda felfedezését. A bocsok figyelmének középpontjában a csúszda állt, ahol a négy kölyök azon versenyzett, ki ér először a tetejére. "Ez a hátsó udvarunkban zajlott. Állítólag egy anya és öt bocsa járt nálunk, akik feltételezhetően két, eltérő alomból származnak" – mondta a felvételeket rögzítő tulajdonos.

A felvételen először az látható, ahogy a két bocs a csúszda alján azért harcol, melyikük ér hamarabb a tetejére. Ezután egy harmadik kölyök oldalról beugrik szerencsét próbálni, de ő a felétől visszacsúszik, magával sodorva a másik próbálkozót.

Végül egyiküknek sikerül felmásznia, majd a szabályosan, lépcsőről érkező társuk sodorja le a másik kettőt, így hárman szánkáznak le a csúszdán. Közben a többiek az anyamedvével egyetemben a hintát fedezik fel. Az anya medve bepillant az erőd aljába, majd elégedetten elhenteredik a füvön – olvasható a Daily Mail cikkében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek