A jávorszarvas és borjai egy alaszkai család kertjében piknikeztek

  Az Alaszka legnépesebb városában, Anchorageben élő Roland Rydstrom, egyik reggel arra lett figyelmes, hogy hívatlan vendégek poroszkálnak a kertjében. Amikor kitekintett, meglepő és egyben szívmelengető látvány fogadta: egy jávorszarvas és a két borja telepedett le a kertjében. De nem csak bekukkantottak oda! A jávorszarvasoknak annyira tetszett Rydstrom füves kertje, hogy úgy döntöttek, ott töltik az egész napot.

  A jávorszarvas család békésen ejtőzött az alaszkai családnálForrás: Roland Rydstrom/Facebook

  A kis jávorszarvas-borjúkat minden érdekelte, és meg is kóstolták, ami az útjukba akadt, így a székeket és a kaput is megpróbálták megdézsmálni. Amikor úgy érezték, hogy a kertben biztonságban vannak, a kicsik odatelepedtek anyukájuk mellé, és élvezték a napsütést.

  A kis kíváncsik mindent megkóstoltakForrás: Roland Rydstrom/Facebook

  Egyszer a szarvasmama még meg is etette a kicsinyeit. Rydstrom nem akarta megzavarni az állatokat, ezért a háza ablakából örökítette meg a jávorszarvasok napját. 

  Igazán semmi sem zavarta őketForrás: Roland Rydstrom/Facebook

  Amikor a férfi feltöltötte a képeket az internetre, rengetegen megosztották a posztját. Ez is azt mutatja, hogy az emberekre jó hatással vannak az ilyen aranyos történetek ezekben a nehéz időkben – írja a Bored Panda.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!