A jávorszarvas és borjai egy alaszkai család kertjében piknikeztek

Az Alaszka legnépesebb városában, Anchorageben élő Roland Rydstrom, egyik reggel arra lett figyelmes, hogy hívatlan vendégek poroszkálnak a kertjében. Amikor kitekintett, meglepő és egyben szívmelengető látvány fogadta: egy jávorszarvas és a két borja telepedett le a kertjében. De nem csak bekukkantottak oda! A jávorszarvasoknak annyira tetszett Rydstrom füves kertje, hogy úgy döntöttek, ott töltik az egész napot.

A jávorszarvas család békésen ejtőzött az alaszkai családnálForrás: Roland Rydstrom/Facebook

A kis jávorszarvas-borjúkat minden érdekelte, és meg is kóstolták, ami az útjukba akadt, így a székeket és a kaput is megpróbálták megdézsmálni. Amikor úgy érezték, hogy a kertben biztonságban vannak, a kicsik odatelepedtek anyukájuk mellé, és élvezték a napsütést.

A kis kíváncsik mindent megkóstoltakForrás: Roland Rydstrom/Facebook

Egyszer a szarvasmama még meg is etette a kicsinyeit. Rydstrom nem akarta megzavarni az állatokat, ezért a háza ablakából örökítette meg a jávorszarvasok napját. 

Igazán semmi sem zavarta őketForrás: Roland Rydstrom/Facebook

Amikor a férfi feltöltötte a képeket az internetre, rengetegen megosztották a posztját. Ez is azt mutatja, hogy az emberekre jó hatással vannak az ilyen aranyos történetek ezekben a nehéz időkben – írja a Bored Panda.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek