Egy macskában talált hűséges barátra az árva kismajom

Akármerre sétál Billo, a macska, várható, hogy felbukkanjon a közelében Avni, a kismajom, és átölelje, simogatni, vagy szeretete jeléül kurkászni kezdje őt. Olyan, mintha a cicus a pótanyja lenne a majmocskának - derül ki a The Dodo Facebookon található videójából, mely a Peepal állatfarmon készült.

Forrás: Peepal Farm/Facebook

Avnit elhagyta a családja, mert nem tudott velük lépést tartani, miután megsérült és elvesztette az egyik  karját. Valaki végül értesítette az állatmentőket, akik egy vadvédelmi központba vitték, ahol ellátták a sebeit és gondját viselték. Ekkor érkezett a képbe Billo, aki egyszerűen csak besétált hozzá. Azonnal összeölelkeztek, a szimpátia rögtön kialakult.

A gondozók úgy vélték, ez segíthet Avninak a felépülésben és megnyugtatja, mert a majmok egyébként is társas lények és családban szeretnek élni. Avni a legvadabb helyekre is követi Billót, akit ez a legkevésbé sem zavar. Még azt is eltűri, hogy Avni a bajszával játsszon.

Miután Avnit szabadon engedték, eltűnt egy időre, de aztán visszatért Billóhoz. Mostmár más állatokkal is barátkozik, főleg olyanokkal, akik korban közelebb állnak hozzá, mint Billo, ezért többet lehet velük játszani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek