Ezek a bútorok enyhíthetnek a repüléselvonási tüneteken

Van, akinek az utazásból a metrózás hiányzik a leginkább, míg mások a repülésről mondanak le nehezen, mindenesetre tény, hogy bármelyik élmény rekonstruálható a fürdőszobában. Aki viszont nem elégszik meg a fapados megoldásokkal, annak rendelkezésére állnak első osztályú lehetőségek is.

Forrás: sjleegraves/pixabay.com

A SkyArt nevű cég repülés tematikájú designerbútorokat gyárt, mint például szárnylapokból és a törzsrész elemeiből készült asztalok és rlgi repülőgép-üléseiktől készült fotelek és irodai székek. Noha a gyártó már 10 éve van a pályán, a Simpleflying most találkozott a termékeivel.

Ki is emelték az egyik terméket, egy régi, első osztályú ülést, amelyet eredetileg az Avio Interiors gyártott és az Airbus A300 és A340 gépeken volt használatos. Az ülés különféle kárpitokkal kapható, például az eredeti dizájnban, a Turkish Airlines kék anyagával borítva. A kapható ülések között olyanok is vannak, melyek elektronikus kezelőkkel rendelkeznek, és ugyanúgy működnek, mint a repülőn.

Forrás: skyart.com

Nem lehet említés nélkül hagyni a cég irodai székeit sem, melyeknek támláján összecsukható tálca és magazinzseb is található, emellett egy gombbal vízszintesbe lehet állítani. Működnek a hangrendszerhez kapcsolódó kábelek, és azok, akik a teljes élményt szeretnék élvezni, felár ellenében biztonsági övet és mentőmellényt is rendelhetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek