Az emberek kreativitása kimeríthetetlen, ha otthonutazásról van szó

A rotterdami Jeroen Gortworst az elmúlt hetekben sok példát látott arra a közösségi oldalakon, hogyan utaznak az emberek online. Úgy döntött, ő is megalkotja a saját verzióját, méghozzá a fürdőszobájában, ami úgy tűnik, az utazók egyik legkedveltebb helyszíne a karanténidőszakban.

Ehhez nem volt másra szükséges, mint egy mosógépre, egy laptopra, valamint egy videóra, amit a YouTube-on talált, és ami egy repülőgépnek a karib-tengeri, Szent Márton szigeten történő leszállását ábrázolja - ez az a hely, ahol kicsivel az emberek feje felett húznak el a gépek.

Miután elkészült Gortworst videója, Szent Márton-sziget turisztikai oldala is megosztotta azt a Facebookon, innen pedig egyenes út vezetett a világhírnévig. A videót már körülbelül 32 millió alkalommal nézték meg. Mint Gortworst elmondta, rengeteg üzenetet kapott, a telefonja szinte el sem hallgat. Az emberek hálásak, amiért egy kis nevetést csempészett a mindennapjaikba - derül ki az insider.com cikkéből. De a videónak nem ez volt az egyetlen hatása, hanem az, hogy másokat is arra inspirált, rekonstruálják a jelenetet.

 

@yaraaziz156

##travelfromhome اشتقت للسفر كتير فرجوني كيف بتسافروا من البيت ##yara_aziz ##foryou ##يارا_عزيز ##tiktok ##fyp ##دبي

♬ original sound - yaraaziz156

 

@nicdinic

Took a little camping trip this weekend. S’mores included. ##travelfromhome ##tiktoktravel ##newtotiktok ##camping

♬ original sound - nicdinic

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek