Ez a videó sok légiutas-kísérőt megnevettetett

A koronavírus terjedésével több szakma képviselői is otthondolgozásra kényszerültek, de ezt nem mindenki teheti meg. Például a légiutas-kísérők sem. Wes Barker komikus és felesége, Kristen, a WestJet stewardesse azonban eljátszott a gondolattal: mi lenne, ha a stewardessek is home office-ban lennének - adja hírül a Travel and Leisure.

A kép illusztrációForrás: Austrian Airlines/commons.wikimedia.org

Ebből készült az a videó, mely sok, hasonló cipőben járó stewardesst megörvendeztetett. Kristen megmutatja, hol található a szobán belül a biztonsági kijárat, megkéri férjét, hogy biztonsági okokból tegye el a laptopját, és duty free alkoholt, rágcsálnivalót, valamint forró törölközőt kínál.

Kristen, akárcsak sokan mások, akik a turizmus területén dolgoznak, kényszerszabadságra került a járványügyi korlátozások és lezárások miatt. A videó egy kis vidámságot csempészett a légiutas-kísérők és más, utazási szakemberek napjaiba, ahogyan a visszajelzések is tanúsítják.

"Nagyon köszönöm! Mint egy pillanatnyilag bizonytalan jövővel rendelkező légiutas-kísérő, nagyon megnevettetett a videó"- írta az egyik kommentelő a Facebookon. „Brilliáns volt. A világ össze légiutas-kísérőjének jól jön ez most."

Egy másikuk azt írta: „Már nagyon hiányzott egy kis nevetés! Könnyeztem! Feldobtad a napomat! Tudom, hogy a munkád nem könnyű. Én is az utazási iparban is dolgozom."

„Az életem egy videóban összefoglalva. Köszönöm, hogy megnevettettél. Mivel fizetés nélküli két hónapot kell otthon töltenem, szükségem van a motivációra. Lehet, hogy én is kipróbálom ezt a férjemmel és a gyerekeimmel"- olvasható egy másik megjegyzésben.

Természetesen a pilóták válasza sem maradt el:

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek