A londoni ingázók nem bírják ki metróélmény nélkül

  A karantén a legtöbb embernek lemondásokkal jár, igaz, nagyon változó, hogy kinek mi hiányzik a legjobban a megszokott életéből. A tömegközlekedést talán kevesen említenék ezen a listán, három angol lakótárs azonban úgy érezte, nem bírja tovább ingázás nélkül, ezért rekonstruálta az londoni metrót - a fürdőszobában.

  Forrás: Chris McKenna/commons.wikimedia.org

  A 26 éves Rowan Akin-Smith, a 27 éves Felix McKechnie és a 25 éves Pablo Hutchinson mind lelkes metrózók, akik London déli részén, Claphamben élnek. Hangulatos, reggeli utazásaikat természetesen a nagyvilággal is megosztják ebben a videóban.

  Hárman szépen egymás után bepréselődnek a zuhanykabinba, ahogyan a forgalmas metrókocsiba tették a régi szép időkben. Rowannak még az állomásneveket bemondó hangról is sikerült felvételt találnia a Youtube-on. Az alagúton való áthaladás élményét a villany le-felkapcsolgatásával érték el. Rowan, aki egy szoftvervállalat értékesítője, azt mondta: „Azt mondják, hogy a karantén alatt is fontos, hogy napi rutint tartsunk. Szóval arra gondoltunk, miért is ne rekonstruálhatnánk a régi rutinunkat? Esténként úgysincs más teendőnk".

  A fiatalok egyébként nemcsak a rutin miatt szimuláltak metrózást. A felvételt valójában egy kocsmakvíz-jelentkezéshez készítették - adja hírül a metro.co.uk.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!