Ez a szökőkút a világ bármely pontján a gyerekek kedvence lenne

Torontóban, a Berzcy Parkban található az a csodálatosan díszes szökőkút, amelyik az ember legjobb barátja előtt tiszteleg. A szökőkút három szintjén olyan szobrok találhatók, amelyeken népszerű kutyafajták, köztük például egy dán dog kölyök, egy berni pásztorkutya, egy óriási schnauzer és egy nyugat-felvidéki terrier vidáman köpködik a vizet. 

Torontó a világ egyik legmultikulturálisabb városa, ahol ilyen mesés látványosságba is belefuthatunkForrás: V. Ben/Shutterstock

A kutyák szeme a szökőkutat koronázó óriási, arany színű csontra szegeződik. De itt nemcsak kutyák láthatók, a másik nagy házi kedvenc képviselője, egy macska is felbukkan, amely kissé riadt arccal a távolba mered, tekintete a lámpaoszlopon ülő két madárszoborra szegeződik. Természetesen egy ilyen szökőkút kisfilmre kívánkozik.

A vidám szökőkút a park játékos átalakításának része, és a Claude Cormier and Associates cégnek köszönhető. A szökőkúton 27 kutyafajta található, amelyek mindegyike élethűen ábrázolja az adott kutyafajt – írja az atlasobscura.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek