Ez a kutya most a leghűségesebb társ, akit az interneten találni lehet

A Boncuk névre hallgató keverék, nőstény kutya a mentőautót követve jutott el a Fekete-tenger partján fekvő Trabzon városának kórházához, ahova a gazdáját január 14-én beszállították. Ettől a naptól kezdve a kutya minden nap visszatért a bejárathoz, ahol a személyzet már enni is adott neki, annyira megszokták a jelenlétét - írták a Sokszínűvidék oldalán. 

A kórház kommunikációs igazgatója szerint Boncuk – akinek a neve törökül gyöngyöt jelent – nem jelentett veszélyt senkire, amint a videón is látszik, néha kicsit sütkérezett és elállta a befelé vezető utat, de a hűségét és a szeretetét mindenki jó néven vette.

A beteg lánya többször is megpróbálta hazavinni a kutyát, de az mindig megszökött és visszatért a kórházhoz. Minden reggel kilenc óra körül érkezett meg és egészen estig várt. Be nem ment az épületbe, csak kintről nézte mikor jön kifelé a gazdája. A férfi végül egy hét után hagyhatta el a kórházat, és azonnal találkozott a boldogságtól a bőréből is kiugró kutyájával. Boncuknál hűségesebb társat most nem lehet találni az interneten.

Kezdőkép forrása: Guardian News / Youtube.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek