Ezúttal Arun, a Fővárosi Állatkert kiselefántja írt alá egy levelet

  "Egyre csak érkeznek az üzenetek hozzánk: megértjük, hogy hiányzunk, ezért most arra gondoltunk, hogy válaszunkat Arun, a kiselefánt írja alá talplenyomatával" – olvasható az Állatkert Facebook oldalán. A kiselefánt "aláírásáról" készült videót ide kattintva nézhetik meg.

  Elkészült az "aláírás"Forrás: YouTube.com

  Egy korábbi hírünkben mi is beszámoltunk arról, hogy január végén egyik reggel valaki a „Hiányzol, Állatkert!" feliratot ragasztotta ki az Állatkert főbejáratára. A válasz nem váratott magára sokáig, másnap ők is kiragasztottak egy üzenetet „Ti is hiányoztok nekünk!" felirattal, mitöbb, egy videóüzenetet is közzé tettek a közösségi médiában. Az Állatkert bejegyzése szerint azóta is sok üzenetet kapnak. Múlt héten például T. Kriszta, az egyik papagájuk nevelőszülője tette ki a főbejáratra, hogy hiányoznak.

  "Munkatársainknak nagyon sokat jelent, hogy úgy érezhetjük, lélekben velünk vagytok ezekben a nehéz időnkben, így mindenképpen szerettünk volna újra válaszolni, hogy ezt megköszönjük, és hogy újra elmondjuk, nekünk is mennyire hiányzik, hogy itt legyetek. Ezúttal azonban arra gondoltunk, üzenetünket nem a munkatársak, hanem Állatkertünk egyik népszerű lakója, Arun, a kiselefánt „írja alá" – olvasható a kommentjükben.

  Az Állatkert egyik legcukibb lakója, Arun imád fürdeni, főleg, ha játszanak is veleForrás: Bagosi Zoltan/Bagosi Zoltan

  Aruntól persze nem várható el a betűk ismerete, de arra megkérték, hogy a szokásos napi tréning alkalmával adja ki a lábát, hogy talplenyomatot vehessenek tőle.

  Először Arun mellső lábairól igyekeztek lenyomatot venni, de ez nem volt annyira sikeres, mert a kiselefántot nagyon érdekelte a papír, és ormányával mindig elmozdította, így a talplenyomat nem lett tökéletes. A hátsó lábaknál viszont a papírt zavartalanul feltehették a talpára, így a lenyomat is jól sikerült. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek