Eltűnése után 4 évvel került meg ez a cica

Bellát 2017 májusa óta nem látták gazdái, és már teljesen lemondtak róla, a szülők elmondták a kisfiúknak, hogy sajnos nem fogják már viszontlátni négylábú barátjukat. A történet azonban váratlan fordulatot vett, amikor egy skót állatvédő szervezetet, az SPCA-t egy sérült kóbor macskához riasztották, akit január 29-én este találtak Tillicoultry-ban.

Bella már otthon érzi magátForrás: facebook.com/dunfermlinepress

Mint Kelly McGuire, az SPCA egyik állatmentője elmondta, Bellát a tillicoultry-i High Streeten találták, amint átázva kuporgott egy autó alatt. De valaki megtalálta és hazavitte, majd felhívta a az állatmentők segélyvonalát. Mint McGuire elmondta, Bella nagyon sovány volt, de egyébként egészségesnek tűnt. Az állatvédőknél derült ki az is, hogy a cicust mikrochippel látták el, így McGuire felvette a kapcsolatot a megadott számmal.

A nő megdöbbent, amikor megtudta, hogy a cica 2017-ben tűnt el, de nemkülönben azon, hogy mintegy 24 kilométert tett meg Fife megyétől Clackmannanshire-ig, ahol rátaláltak. Bella így visszakerült a családjához, Caldicottsékhoz, akik repestek az örömtől, hogy viszontláthajták kis kedvencüket. Mint Joel Caldicott elmondta, Bella azon a napon tűnt el, amikor a család hazatért a nyaralásról. Azután nem látták.

Forrás: facebook.com/dunfermlinepress

Mint mondta, alig hittek a fülüknek, amikor az állatvédő felhívta őket, de nagyon boldogok is voltak, a fiúk is nagyon örültek, hogy visszakapják Bellát. Különösen az egyikük, akinek a szobájába Bella nyomban be is költözött. A cicus az első napokban kicsit még bizonytalan volt, de most már úgy viselkedik, mintha soha nem lett volna távol. A család nagyon hálás Kellynek és a skót SPCA-nak, hogy hazavitték nekik Bellát. Mint mondják, olyan happy end ez, akár egy Disney-filmben - derül ki a dunfermlinepress.com cikkéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek