Mozgó és ordító dinoszauruszoktól hangos őslénypark nyílik Siófokon

Varázslatos világba érkezhetnek a családok, a tervek szerint május közepétől nyíló Siófoki Dínó Parkba lépve. A rejtélyes hegy sok-sok felfedeznivalót tartogat az apró paleontológus növendékeknek. Az erdő sűrűjében az ősidők dinoszauruszai és a titkos fészkelőhelyeik bújnak meg, amiket a hegyi kaptatót bejárva lehet csak megpillantani. Persze kellő óvatossággal! A dinoszauruszok legtöbbje ugyanis megmozdul, ha valaki megközelíti a fészkét, sőt, ráordít a túl kíváncsiakra – olvasható a Dínó Park weboldalán.

Siófok újabb élményekkel várja a családokatForrás: dinoparksiofok.hu

Élethű, tudományos alapossággal bemutatott dinoszauruszok várják a látogatókat. A dínók nemzetközi múzeumi minősítéssel rendelkeznek, mozognak és hangot adnak, így a kicsik és nagyok szórakozva mélyíthetik ismeretüket a dínók világáról. A pontos helyszínről egyelőre nincsenek még adatok, de annyit tudni lehet, hogy a varázslatos hegy teraszain nyílik meg a park, ahol újabb és újabb játékok várják majd a látogatókat, hogy felfedezzék és birtokba vegyék. 

A több mint 30 élményjáték között gigacsúszda, vízi dodzsem, dínós ugrálóvár, gokart- pálya is várja majd a látogatókat.

Az élményt fokozza, hogy ott található az utolsó élő dinoszaurusz is, amit a gyerekek az Élő Dínó Showban segíthetnek szelidíteni, ha pedig megszelídült, fogócskázhatnak is vele.

Élményjegy árak a Dínó Parkba (2021)

Felnőtt, nyugdíjas élményjegy ára: 3500 Ft/fő
0-tól 2 éves korig a Siófoki Dínó Park ingyenesen látogatható!
Gyerek élményjegy 2-től 14 éves korig: 3990 Ft/fő
Családi jegy: 2 felnőtt 2 gyerek, 14 980 Ft helyett 13 960 Ft. Minden további gyerek szintén 3490 Ft.
A Dínó Parkban az élmény játékokért nem kell külön fizetni, minden játék korlátlanul használható. A belépőjegyhez ingyenes parkolás jár egész napra. További információkat a Dínó Park weboldalán, és Facebook-oldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek