Vilmos herceg cuki fotókkal ünnepelte szülinapját

  Vilmos, cambridge-i herceg tegnap, ugyanazon a napon töltötte be 38. születésnapját, amikor az Apák napját tartják az Egyesült Királyságban. A herceg a születésnapját a norfolki Anmer Hallban, a királynő Sandringham birtokán ünnepelte. Csatlakozott hozzá felesége, Katalin, cambridge-i hercegné és három gyermekük, a hatéves György herceg, az ötéves Sarolta hercegnő, és a kétéves Lajos herceg – írja az Express.

  Idén a hereg születésnapja egybeesett az Apák napjávalForrás: The Duchess of Cambridge/Royal News/Facebook

  A karantén időszaka alatt több előkelő születésnapot is tartottak: II. Erzsébet királynő és Lajos herceg áprilisban, Sarolta hercegnő pedig májusban ünnepelte az évfordulót. A királynő férje, Fülöp herceg ebben a hónapban lett 99 éves és a királynő hivatalos születésnapja is nemrégiben volt.

  Az új képeken Vilmos a gyermekeivel játszik: az egyik fotón az látható, ahogy a három gyermek a herceg hátára mászik, egy másik képen pedig együtt pózolnak egy hintán a Sandringham-birtokon.

  Mindkét jelenetet egy lelkes, amatőr fotós, Cambridge hercegnéje kapta lencsevégre. A Katalin által még decemberben lőtt, harmadik fényképen pedig Vilmos Károly herceget karolja át.

  A herceg nagymamája, Erzsébet királynő is megosztotta unokájának egyik fényképét a születésnapjára, ami még 2016-ban készült, őfelsége a 90. születésnapján. A fotó alatti felirat így szól: „Nagyon boldog születésnapot kívánunk Cambridge hercegének."

  Vilmos a múlt hónapban egy mentális egészségről szóló BBC dokumentumfilm bevezetőjében beszélt az apaságról. Az interjúban a gyermekek szülését úgy aposztrofálta, mint a „élet legnagyobb változásának pillanatát", míg az apaságot a fiatalabb, korábbi életéhez képest „az élet nagyon különböző szakaszaként" írta le.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!