Szívmelengető pillanat, ahogy az angol ápolónő 9 hét után újra magához ölelheti gyermekeit

Suzie Vaughan több mint két hónapot töltött a gyermekeitől távol, miközben egy koronavírusos betegeket gyógyító intenzív osztályon dolgozott. Az angol Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) 43 éves ápolónője egészen pontosan kilenc hetet töltött távol a lányaitól, a 7 éves Hettietől és kilenc éves Bellától. Örömteli visszatérését felvették videóra, amelyen az látható, ahogy gyermekei mögé surran, akikre átmenetileg Suzie nővére, Charlotte vigyázott.

Az egészségügyi dolgozók elképesztő áldozatokat hoznak - illusztrációForrás: Eszter Hornyai/Pixabay

Suzie, aki a norfolki King's Lynnben lakik, elmesélte, hogy a lányainak eredetileg azt mondta, hogy legfeljebb egy hónapig lesz távol. Akkor még senki sem tudhatta, hogy mi fog majd történni. Mint mondta, csodálatos volt újra látni a lányait, akik rettentően hiányoztak neki. Nézzék ezt a szívszaggató pillanatot!

Suzie elmondta azt is, hogy amikor a találkozáskor sírni kezdtek a gyermekei, elég rosszul érezte magát, de megkönnyebbült, hogy visszatérhetett hozzájuk. Hozzátette, hogy reméli, a hiányát nem sínylik majd meg a lányok, hiszen a gyerekek általában elég rugalmasak szoktak lenni. Az anyának még a születésnapját is távol kellett töltenie, és az ünneplés helyett 12 órás műszakban dolgozott egy intenzív osztályon. Elmesélte, milyen nehéz döntést hozott meg, amikor elhatározta, hogy nem tér haza, de a családja biztonságára gondolt és aggódott, hogy hazavinné a vírust.

Így ráadásul több órát tudtam dolgozni, és segíteni a betegeknek, akiknek szüksége volt rám" – tette hozzá.

Az ápolónő azt is elmondta, hogy még mindig érkeznek betegek, de nem olyan rossz a helyezt, mint volt. Reméli, hogy az emberek továbbra is betartják a koronavírus korlátozása miatt bevezetett szabályokat, úgy is, hogy a kormány fokozatosan enyhít az intézkedéseken.

Oly sok ember hoz áldozatot, és amíg ezt valaki nem tapasztalja meg a saját bőrén, addig nem értékeli ezeket a dolgokat" – mondta.

A család a következő hetet együtt tölti, mielőtt a lányok hétfőn visszatérnek az iskolába – írja az Evening Standard.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek