Rajzfilmes vízipark nyílt Amerika gigaközpontjában

  Hosszas előkészületek után tavaly ősszel nyílt meg New Jersey-ben az American Dream névre hallgató bevásárló- és szórakoztatóközpont, melyben többek között Amerika első, beltéri sípályája is található.

  A park még az építkezések idejénForrás: Martin Lewison/commons.wikimedia.org

  Március 19-én újabb látványosság nyílik a komplexumban, mégpedig a világ első DreamWorks Rajzfilmes Víziparkja, ahol a látogatók olyan, híres rajzfilmhősök társaságában múlathatják az időt, mint Shrek, a Kung Fu Panda vagy a Madagaszkár szereplői - adja hírül a Travel and Leisure.

  A parkban végigringhatnak Shrek szeretett mocsarán, és kipróbálhatják a világ legmagasabb és leghosszabb hidromágneses hullámvasútját, emellett kanyargós csúszdák és súlytalanságba repítő eszközök is találhatók itt. A további látnivalók közé tartozik Kung Fu Panda temploma, egy interaktív vízi játék, egy hullámmedence, szörflehetőség és a Madagaszkár pingvineinek játszóháza.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek