16 évnyi előkészület után megnyílt Amerika első beltéri sícentruma

  A Big Snow American Dream télisport-központ csütörtökön nyitotta meg kapuit New Jersey külvárosában, az American Dream bevásárlóközponthoz kapcsolódó komplexumban - adja hírül a CNN.

  10 évvel ezelőtt még így nézett ki a komplexum, és Xanadunak hívtákForrás: Brad Miller/commons.wikimedia.org

  A bevásárlóközpont építése már 16 éve zajlik, és ezidő alatt többször is próbálkoztak már a sípálya létrehozásával, eddig azonban sikertelenül. A bevásárlóközpont területe körülbelül 280 000 négyzetméter, melynek 55% - át szórakoztatóközpontok, 45% -át pedig üzlethelyiségek foglalják el, mely utóbbiak nyitását jövő tavaszra tervezik.

  A park közleménye szerint a sípályákat valódi hóval fedik be, mely ugyanolyan folyamat során keletkezik, mint a természetben: a mennyezetről vizet csepegtetnek le, és megfagyasztják. A lejtők között kezdők és haladók egyaránt megtalálhatják a nekik legmegfelelőbbet, a pályát 3% és 26% közötti szögben lejtenek. A két órás belépő 30 dollárba kerül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!