American Dream névre hallgat az új, eszetlen nagy szórakoztató bevásárlóközpont

Október 25-én nyílik meg az American Dream, az új és hatalmas szórakoztató központ.

New Jersey államban Newark reptér közelében pattintották össze a giga központot, ahol minden lesz, méghozzá nemsokára. Október 25-én nyílik az American Dream, amely ötvözi egymással az evés, ivás és a szórakozás szinte minden területét. A fogyasztás felszentelt csarnoka 16 hektáron terül el. Ez pedig elég sok mindenre elég.

Forrás: American Dream/Facebook

Lesznek benne wellness központok, hullámvasút, egy rakás üzlet, hotelek és néhány tucat étterem. A Nickelodeon Universe vidámparkot a kicsiknek, a DreamWorks Water Parkot a nagyoknak szánják. A vízi park teteje üvegből lesz, de elhúzható részekkel, hogy barnulni is lehessen. Vagy ha valaki pont az ellenkezőjére vágyik, akkor benézhet a világ első fedett Big Snow sí- és snowboard-központjába, ahol természetesen bérelni is lehet a cuccot. És igen, hokipálya is van a teljesség kedvéért, méghozzá profi kialakítással.

Forrás: American Dream/Facebook

A 18 lyukú golfpálya Angry Birds témájú, de van Legoland, nyuszitanya, egy hatalmas akvárium és madárház is. Persze pakoltak ide szupermodern mozit is, meg egy csomó világmárkát, ha valaki épp vásárolni akar. Enni is bőven lehet: körülbelül százféle opció lesz a kósertől a legkülönbözőbb gyorskájákig. Egyelőre laza 30 ezer autónak van parkolóhely az American Dream mellett, de ha valakinek úgy jön ki a lépés, akkor tömegközlekedéssel is érkezhet, írja a Turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek