Keresik az ország legkisebb és legnagyobb plüssegerét

Különleges nap a holnapi, hiszen február 29. lesz, amikor is az Elemérek ünnepelhetnek. Ennek örömére holnap 10 és 16 óra között családi programokkal várják az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol herceg Egérváry Elemér névnapjáról is méltóan megemlékeznek.

A rendezvényen plüssegerek tömkelegével találkozhatnak - a fotó illusztrációForrás: Mikhail_7/Shutterstock

Rengeteg, érdekes program vár mindenkire: megrendezik a IV. Országos Plüssegér-találkozót, és közben keresik az ország legkisebb és legnagyobb plüssegerét, valamint herceg Egérváry Elemér plüsshasonmását! (A zsűri az aulában várja, valamint méri és fotózza a versenyzőket!)

Megismerhetik a királyi lakosztályokat titkos helyeikkel együtt, és aranytallérokat is gyűjthetnek. Meglepetéssel is készülnek a kastélyban: papírszínház előadás és kézműves program lesz, ahol a gyerekek elkészíthetik Elemér cilinderét. De találkozhatnak magával Erzsébet királynéval is! A nap folyamán játékok és apró nyeremények is lesznek. 

Minden Elemér keresztnevű látogató – aki ezt az okmányával tudja igazolni – ingyen belépésre jogosult ezen a napon! Aki lila csokornyakkendőben és  kiegészítők valamelyikében érkezik (cilinder, sétapálca, sötétzöld mellény)  50%-os kedvezményben részesülhet a kastély állandó kiállításra szóló belépőjegyéből. További információkat az esemény Facebook oldalán találhatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek