Tengerparti fesztivállal startol a szezon Zadarban

Többnapos tengerparti fesztivállal nyitják az idényt Zadarban. A Zadar Outdoor Festivalt a mediterrán térség egyik legszebbnek tartott helyszínén rendezik meg május 10-12. között – írja a horvát HrTurizam.

 

A gyerekeknek is remek móka részt venni a fesztivál programjain.Forrás: Facebook / Zadar Outdoor Festival / Készítette: Boris Kacan

Egyre több turista igényli a tengerparti napozás és lazulás mellett az aktív pihenést is, ezért is fektetnek minden évben nagyobb hangsúlyt az effajta tartalmakra Zadarban. A szezonnyitó fesztivált is a sportra hegyezik ki, hogy ezzel is megmutassák a vendégeknek, milyen sok lehetőség várja őket egész nyáron. A fesztivál ízelítőjeként egy hangulatos videót is közzétettek a szervezők:

Egyebek mellett kajakozni, vitorlázni, úszni, hegyikerékpározni és futni is lehet, méghozzá versenyszerűen. Különböző előadásokat is tartanak, amiken ismertetik a térség sokszínűségét, és sportolási lehetőségeit. A szervezők mintegy 20 országból, több mint ezer résztvevőt várnak a közelgő eseményre. A fesztivál részleteit ide kattintva lehet megnézni.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek